Informatie


maandag 30 september 2019
13:30 tot 18:00

Hamburgerbroeklaan 22
7000 AH, Doetinchem


AC: Ga jij de uitdaging aan tijdens onze eigen PubKW=?

Ga jij de uitdaging aan tijdens onze eigen PubKW=?

Ga op 30 september aanstaande de strijd aan tegen andere studenten tijdens de inhousedag bij KroeseWevers. Tijdens onze pubquiz maak je kans op eeuwige KroeseWevers roem! Na de prijsuitreiking geven we je een presentatie én rondleiding door het pand, om je zo een beeld te geven van de afdelingen en onze collega’s. We sluiten de dag goed af met pannenkoeken van de Heikamp. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Programma

13.30 – 14.00 u - Voorstellen

14.00 – 15.00 u - Pubquiz

15.00 – 15.15 u – Wie zijn de slimste studenten?

15.15 – 15.45 u – Wie is KroeseWevers?

15.45 – 16.00 u – Koffie en theemoment

16.00 – 17.00 u - Rondleiding door het pand

17.00 – ……          - Pannenkoeken eten

 

Locatie

KroeseWevers
Hamburgerbroeklaan 22

7000 AH Doetinchem

 

Afhankelijk van het ov? Geen probleem! Ons kantoor is gevestigd naast het station en dus goed bereikbaar. Tot 30 september!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor onze inhousedag op 30 september. Veel enthousiaste medestudenten zijn je voor geweest en hebben zich al eerder aangemeld.

Maar wees niet getreurd, op donderdagmiddag 28 november 2019 volgt een nieuwe bijeenkomst voor jou en je medestudenten. Wél met een andere insteek. Ben jij nieuwsgierig naar de toekomst binnen een accountantskantoor? Wij voorspellen je de toekomst binnen de audit en samenstelpraktijk! Allereerst vertelt collega Mark van onze afdeling IT Audit  je alle ins en outs van cybersecurity. Hoe gaan hackers precies te werk? Hoe proberen wij te voorkomen dat onze organisatie zelf of onze klant gehackt wordt? En wat kunnen we in de toekomst verwachten? Vervolgens neemt collega Ivo van de samenstelpraktijk je mee in de toekomst van no-hands accounting. Want zijn accountants eigenlijk nog wel nodig in de toekomst? En zo ja, wat wordt er dan precies van hen verwacht?

Om je een goed beeld te geven van de sfeer bij KroeseWevers organiseren wij vervolgens een speeddate met onze collega’s van verschillende afdelingen. Als afsluiting kun je samen met onze KroeseWevers collega's genieten van een drankje en krijg je de kans om nog individueel een aantal vragen te stellen aan onze collega's. Interesse? Geef je dan nu op via: https://kroesewevers.nl/it-day