Informatie

Aanmeldingen intro-ouders introductiekamp 2022-2023 CV VERPLICHT

Beste aanstaande intro-ouders!

Na twee jaar is het eindelijk weer zo ver, de lang verwachte, legendarische introductieweek van FS HAN!

Dit jaar hebben we weer een introductie KAMP! Een week lang logeren bij HCQZ bomvol leuke activiteiten. Dit introkamp is bedoeld voor eerstejaarsstudenten om kennis met elkaar te maken, kennis te maken met de school, met de stad en bovenal met ons. Om deze week onvergetelijk te maken voor de kiddo’s hebben wij jullie hulp hard nodig. Als intro ouder krijg je in tweetallen (of drietallen) de verantwoordelijkheid over een groep kiddo’s. Deze kiddo’s neem jij de hele week mee naar de verschillende leuke activiteiten en het stappen.  Zorg er samen met je partner voor dat jouw kiddo’s een fantastische start van hun studie hebben!

Het introkamp start voor een ouder op zondag 21 augustus 2022 en eindigt op vrijdag 26 augustus 2022. Het is de bedoeling dat je de hele week aanwezig zult zijn. Als intro ouder is, buiten af en toe een hapje en een drankje, de week kosteloos!

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan samen met je motivatiebrief! (waar je je CV kunt uploaden)

Vermeld in de motivatiebrief je naam, studentnummer, telefoonnummer, klas, opleiding, geboortedatum, kledingmaat (voor het shirt), allergieën, je motivatie om je aan te melden en waarom je zoveel zin hebt in het introductiekamp!

Aanmelden kan vóór 1 mei 2022, later in de maand mei zullen wij aan je bekend maken of je definitief gekozen bent als intro-ouder!

Vragen over de introductieweek of leuke ideeën? Neem gerust contact met ons op! Jullie kunnen de introductiecommissie bereiken op telefoonnummer: 06 36074553 (Silas Luijpers)

Whoops, looks like something went wrong.