Informatie

GEANNULEERD!!!! SPONSORDINER (wordt verplaatst) Formeel event

ALLEEN VOOR AC STUDENTEN

Beste leden, 

Dit jaar is het voor het eerst weer mogelijk het FS HAN sponsordiner te organiseren. Tijdens het sponsordiner ben je in gelegenheid het gesprek aan te gaan met onze diamantpartners onder het genot van een compleet verzorgd diner. Het diner zal bestaan uit drie gangen, waar na iedere gang gewisseld zal worden van partner. 

Dit event is gericht aan accountancy studenten en valt onder een van de events om BERORI-punten mee te halen. 

Bij inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor maximaal drie partnerkantoren aan te geven. Deze kun je kenbaar maken met een mail naar info@fshan.nl. De volgende partners zullen deelnemen aan het sponsordiner: Grip, Deloitte, Confirm, Alfa, Vallei, BonsenReuling en Flynth. Wij zullen ons uiterste best doen jou in te delen bij de door jou geprefereerde partner, maar kunnen hierin helaas geen beloftes maken.

 

Het eventement zal plaatsvinden op 30 maart 2023 18:30uur - 21:30uur locatie Restaurant Locals te Arnhem. Inschrijven is mogelijk tot 17 maart.

Er is slechts plek voor 35 studenten. Uiterlijk 23 maart krijg je van ons te horen of je bent geselecteerd om deel te nemen aan het sponsordiner.

 

BELANGRIJK: Aan dit event zijn voor FS HAN kosten verbonden. Voor studenten is deelname gratis. Echter is het niet mogelijk zonder gegronde redenen op het laatste moment af te melden, in dat geval zullen de gemaakte kosten in rekening gebracht worden.