Informatie

Confirm Formeel event

Hoe herken je fraude en hoe ga je hiermee om? Wie kunnen dit doen en waarom kan fraude gepleegd worden zonder dat dit opvalt? Welke maatregelen kunnen risico’s wegnemen? Behandel samen met jouw studiegenoten de casus aan de hand van onze zelfontwikkelde tools in het Posttheater in Arnhem, om de hoek van Station Velperpoort. Voor de echte fraude-experts is er een mooie beloning. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezamenlijke borrel!

De planning is als volgt:

13:00 uur – inloop.

13:15 uur – Start programma. We beginnen we de middag met een korte presentatie over onze controlepraktijk Confirm Accountants en Analisten. Onze collega’s van ONS vertellen je wat meer over het werken in een samenstelpraktijk. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over het verschil tussen controle en samenstel, dan wordt dat hier verhelderd.

13:30 uur – Casus. We vervolgen de middag met het behandelen van de casus. In groepsverband met een Confirm-collega bespreek je de casus en haal je de frauderisico’s eruit.

14:15 uur – Pauze. Tijd om de benen te strekken! We halen je natuurlijk niet naar het Posttheater voor alleen de casus. Je krijgt een rondleiding in het theater en neemt letterlijk een kijkje achter de schermen. De bar zal je voorzien van een dorstlesser.

14:45 uur – Gotcha! Je gaat aan de slag met ons zelfontwikkelde tool: Gotcha. Collega’s leggen je uit hoe je hiermee te werk gaat. Kleine tip van de sluier: pak het slim aan, wie weet win je wel wat…

15:30 uur – Bevindingen vanuit de praktijk. Collega’s delen ervaringen uit de praktijk. Namen worden natuurlijk niet genoemd, maar verder wordt geen schandaal overgeslagen.

16:30 uur – Borrel. Dorst? Honger? Hapjes en drankjes staan voor je klaar om deze middag nog eens na te bespreken. Wij willen je graag leren kennen!

Aanmelden kan via de button hieronder, we zien je op 11 december in Arnhem! Tot dan!

Wil je meer weten over Confirm, bezoek dan onze website: https://www.werkenbijconfirm.nu/
Meer informatie over de samenstelpraktijk ONS kan je vinden op: https://www.ons.nl/