Finanxe

Wij zijn Finanxe. Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carrière. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. 

Samen maken we het verschil bij de mooiste opdrachtgevers. Hier maken we impact door iedere dag keiharde waarde toe te voegen. Als professional en als mens. Met het vermogen om verder te denken en te gaan. Daarom zijn wij de beste. En ondertussen maken we finance nog leuk ook. 

De beste en leukste klanten zoeken de beste en leukste mensen.

Samen maken we het verschil. Finanxe bemiddelt startend talent tot de ervaren finance professional in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen, tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken. Wij werken aan zowel interim vraagstukken als W&S oplossingen. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

De Finanxe Academy. Learn. Grow. Be you. Dit is de beste plek voor financials die klaar willen zijn voor de toekomst. Hier gaat het om wie je bent. Je raakt geïnspireerd door mensen die het anders durven doen. Je leert van sterke karakters om je heen. En je groeit samen met de beste en leukste in het vak. Nieuwsgierig naar meer?

Check de website: https://academy.finanxe.nl/

En specifiek ons Young Talent Program voor als je net je opleiding hebt afgerond check je https://academy.finanxe.nl/young-talent-program

Wij komen graag met jou in contact. Wil je meer weten over Finanxe, meer weten over hoe we jou verder kunnen brengen of gewoon vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem contact met ons op. Dit kan per mail via info@finanxe.nl of telefonisch op 026-203 1900.