accon■avm

Over accon■avm

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze klanten.

Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je het maximale uit je diploma halen? En toch jezelf blijven? Start dan bij accon■avm. We verwachten mooie cijfers. We verwachten inhoudelijke kennis. Maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om je klanten te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop je jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vormgeeft. En hoe je voldoening haalt uit je werk.

Jouw ontwikkeling

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters

  • Interne Talentenprogramma’s. Trainingen ‘on the job’ met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie; 
  • Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

Opleidingsprogramma voor professionals

  • Intensieve Masterclasses op de werkgebieden Accountancy AA, Accountancy RA, Belastingadvies, Agrarisch en MKB advies, Werkgeversservice, Juridisch advies en Management; 
  • Ook Managers krijgen via het Management Development Programma een uitgebreid cursuspakket op verschillende niveaus;
  • Vervolgopleidingen als Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en –organisaties.

De accon■avm academy
accon■avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Om deze continue professionalisering te blijven realiseren hebben wij o.a. sinds 2008 een eigen opleidingsinstituut, accon■avm academy. accon■avm academy is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat accon■avm academy een erkende PE-instelling is welke bevoegd is om erkende PE-punten/uren te verstrekken. accon■avm academy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Daarnaast is zij ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs(NOB). Jaarlijks bieden wij hierdoor vele masterclasses, webinars en e-studies incompany aan. Enerzijds om te voldoen aan de behoefte van medewerkers op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en anderzijds om te kunnen voldoen aan de verplichting tot Permanente Educatie. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid om je opleidingsbehoefte op individuele basis in te vullen in overleg met je verantwoordelijke en passend bij het interne beleid. Sinds 2014 voert accon■avm ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA, waar praktijkstagiaires van de opleiding AA/RA hun praktijkstage intern kunnen afronden.

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, bel dan met onze recruitmentafdeling: 
0184- 632619.

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie.  

Sollicitatieprocedure
Wil je solliciteren op één van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via het sollicitatieformulier op onze website. Binnen 7 werkdagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Een eerste gesprek vindt plaats met een recruiter. Bij een tweede gesprek is een toekomstige collega uit je vakgebied betrokken en hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruitmentafdeling: 0184-632619.