Bol Adviseurs

Bol Adviseurs is een ondernemers-adviesbureau dat ondernemers in topvorm brengt. Onze adviseurs ondersteunen klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. Denk hierbij aan accountancy, belastingadvies, corporate finance, juridisch advies, HRM-advies en grensoverschrijdende vraagstukken. Het financieel dna is de rode draad die onze adviseurs met uiteenlopende vakdisciplines met elkaar verbindt. We kijken náár de cijfers en onderscheiden ons door daarbij de mens áchter die cijfers altijd centraal te stellen. Met deze unieke werkwijze kunnen we ondernemers ieder dag helpen om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te halen.

Bolwerken is…
Jouw eigen koers bepalen en nieuwe werelden ontdekken.

Bij Bol zijn we ambitieus. Om onze klanten in topvorm te brengen, brengen we eerst onze eigen mensen in topvorm. Wij geloven in hard werken, focus houden, elkaar verder helpen en jezelf uitdagen, maar ook in de kracht van een ideale werk-privébalans. Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Bolwerken noemen wij dat. En dat is een mooi begin van je carrière. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Ambitie en plezier wisselen elkaar af waarbij het een het ander versterkt. Want wie goed in z’n vel zit, is klaar voor een vliegende start.

Ook jou brengen we in topvorm
Bij Bol krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren en als persoon te groeien. Dat doen we onder andere met ons bootcampprogramma, gericht op uitdaging. Door iedere keer iets nieuws te leren kun je net dat beetje extra geven en je eigen grenzen verleggen. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt je talenten en vaardigheden en verrijkt je kennis. Vanuit de kernwaarden lefdichtbij en toekomstgericht werk je aan jezelf en maak jij het bolwerken eigen.

Kun jij bolwerken?
Ben jij een student met ambitie? Niet alleen nieuwsgierig maar ook leergierig? Bekijk dan onze starterspagina op kunjijbolwerken.nl voor meer informatie

5ea308ba5b6c0.png