Bol Adviseurs

Bol Adviseurs daagt uit om te groeien! In essentie draait bij Bol alles om ondernemerschap. Hiervoor hanteren wij een proactieve en persoonlijke aanpak. We verdiepen ons in de persoonlijke ambitie van de ondernemer, stellen veel vragen, volgen ontwikkelingen in de cijfers en voeren gesprekken over die cijfers. Alleen op deze manier komen we tot één gefundeerde oplossing die past bij de ambitie van de ondernemer.

Dit doen we met ongeveer 130 professionals; accountants, fiscalisten, juristen, HR- en salarisadviseurs, corporate finance adviseurs, vanuit de vestigingen Boxmeer, Venray, Nijmegen en Schijndel. De grensoverschrijdende ondernemer kan terecht bij onze internationale afdeling, waar specialisten ondersteunen bij grensoverschrijdende activiteiten of internationale groeiplannen.

Durf te groeien
Ook onze medewerkers dagen wij uit om te groeien op zowel persoonlijk als vaktechnisch gebied. Alleen op deze manier kunnen wij een fullservice advieskantoor blijven met een goede service en hoge kwaliteit van dienstverlening. Durf ook vooral jezelf uit te dagen om te groeien, want de mogelijkheid om een opleiding, cursus of training te volgen, moedigen wij alleen maar aan. Je krijgt daarmee de kans om diepgaande kennis van bepaalde branches te ontwikkelen en daarmee de klant deskundiger te woord te staan.

Onderdeel van het team
Of je nu een medewerker of stagiair bent, iedereen wordt binnen Bol behandelt als collega. Er heerst een informele sfeer, waar hard werken wordt afgewisseld met een gezellig praatje. Schroom je niet als je wat wilt vragen of wanneer je wilt sparren, de deur van je collega’s staat hiervoor altijd open.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Peeters
(0478) 55 47 00 of bezoek onze website www.boladviseurs.nl