Boon

Boon Accountants Belastingadviseurs is een maatschappelijk betroken kantoor, nabij het treinstation centrum van Apeldoorn met meer dan 70 collega’s. Dagelijks zetten onze deskundige medewerkers zich in, waarbij kwaliteit, professionaliteit, groei en werkplezier voorop staat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt.

 

Ons DNA

70 leuke collega’s, af en toe een grapje én samen hard werken; dat is wat ons kenmerkt. We willen dat jij een leuke tijd hebt op kantoor, bij de klant én thuis. Want je kunt alleen hard werken als je ook thuis kunt genieten van je privé-tijd. Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs is net even anders dan werken bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… Maar wat ons écht anders maakt, zijn de mensen die bij ons werken! Slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen zijn zij het die (mede) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

 

Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd. Boon biedt jou dan ook alle ruimte om je verder te ontplooien, uiteraard met goede begeleiding en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Ben je benieuwd hoe het is om bij Boon te werken, neem dan contact met ons op!