Boon

Boon

Boon Accountants Belastingadviseurs is met trots al ruim honderd jaar een betrouwbare partner voor financiële dienstverlening in de regio Apeldoorn. Met ruim zeventig deskundige medewerkers verzorgen wij vanuit ons kantoor aan de Christiaan Geurtsweg alle specialismen onder één dak. Boon is van plan om dit - ook in de komende jaren – zelfstandig op deze locatie te blijven doen.

 

Enthousiast & Ambitieus

Persoonlijk en dichtbij met oog voor onze klanten én voor elkaar. Bij Boon Accountants Belastingadviseurs werken we allemaal samen. Van Junior Assistent tot Belastingadviseur en van Officemanager tot Senior Accountant: iedereen draagt een steentje bij. Plezier halen we uit werken in een team met ruimte voor ieders talent. Bij Boon gaan enthousiasme en ambitie dan ook heel goed samen.

 

Boon Academy

Het kantoor van Boon Accountants Belastingadviseurs is voortdurend in beweging. Naast onze werkzaamheden voor en bij klanten vervullen wij ook graag de rol van kennisorganisatie. Met Boon Academy brengen wij ondernemers samen met als doel het ondernemerschap te ontwikkelen.

Bij Boon is ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden wij een intern opleidingsprogramma. En tijdens je werk bij Boon word je bovendien begeleid door een mentor en een buddy.


Teambuilding

Intern gebeurt er ook een heleboel bij Boon. We verwelkomen nieuwe collega’s, feliciteren gediplomeerden & jubilarissen en vieren geboortes van kleine Boontjes. Daarnaast doen wij natuurlijk ook aan teambuilding, drinken we samen een borrel, gaan we op pad met de personeelsvereniging en nemen we deel aan diverse Apeldoornse (sport)evenementen en maatschappelijke activiteiten.

 

Wil je meer weten over werken bij Boon? Neem dan contact met ons op.