Van Braak Accountants

Bij Van Braak Accountants kun je ongewoon jezelf zijn.

We geloven in de kracht van ontwikkeling. Want als jij groeit, groeien wij ook.

Al tijdens de sollicitatieprocedure komt jouw persoonlijke ontwikkeling ter sprake. Wie ben jij, wat wil je bereiken, wat zijn je ambities? Hoe wil jij daar invulling aan geven en wat heb je daarvoor van ons nodig? Verras ons maar! Persoonlijke en professionele groei zien we graag. Daarom hebben we de Van Braak Accountants Academy opgericht. 

Samen groeien
Iets anders waar wij blij van worden: heldere communicatie. Duidelijk zeggen waar het op staat. Zowel tegen klanten als collega's. In een open en heldere communicatie delen we onze ideeën en geven we elkaar feedback. Doe je het goed, dan hoor je dat. Kan het beter, dan vertellen we je dat ook. En dat verwachten we ook van jou. Wij zijn een groeiende en daarmee veranderende organisatie. Van jouw input worden we alleen maar beter. We stimuleren onze medewerkers dan ook om op een kritische manier mee te denken en te bewegen. 
 

Samen met de klant
Wat we ook doen, onze klanten staan centraal. Wij willen dat jij zo snel mogelijk met de ondernemer kennismaakt, zodat jij weet wat hem drijft en hij weet wie zich met zijn zaken bezighoudt. Je wordt dus al snel volledig klanteigenaar en dat maakt je werk dynamisch en divers. 
 

Samen vieren 
Ook al zijn we met twaalf kantoren een flinke organisatie, een familiaire sfeer en persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Promoties, huwelijken, jubilea en natuurlijk nieuwe klanten: we vieren successen met elkaar. Ben jij bij het volgende feestje? Bekijk onze vacatures.