Bovemij

Wij zijn Bovemij: dé financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. Inmiddels werken er ruim 750 mensen bij Bovemij of een van onze labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4). We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, onze kennis van zaken en heldere oplossingen. Samen vooruit!

Waarom je bij Bovemij zou moeten willen werken?
Omdat we een bedrijf in beweging zijn. Waren we ooit alleen de bedrijfsmatig verzekeraar van BOVAG, binnen afzienbare tijd zal ons mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl onze basis vormen.

Onze missie: mobiliteitsbedrijven helpen succesvol te ondernemen! We staan in de vooruit: ons bedrijf ontwikkelt zich elke dag verder.

Meer dan ooit vraagt de mobiliteitsbranche om vooruitdenkers en -doeners. Mensen met kennis van zaken, maar vooral met de juiste mentaliteit. De mentaliteit om zichzelf, onze klanten, de mobiliteitsbranche én Bovemij vooruit te brengen!