CROP

Over CROP
CROP is een middelgrote organisatie met 250 accountants en adviseurs verdeeld over 5 vestigingen (Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp, Nieuwegein) in het midden van het land. We zijn een proactieve onderneming die verschillende takken van sport beheerst. En waar kwaliteit voorop staat. Wat wij van jou als medewerker verwachten, is dat je meewerkt aan het leveren van deze topkwaliteit! Maar wat verstaan wij daaronder? En hoe kijken we daar tegenaan?

Focus op kwaliteit
Onze medewerkers zijn vakbekwaam, volgen ontwikkelingen in het vakgebied en passen deze toe in de praktijk. Heb jij passie voor het vak? Een professioneel kritische blik? Durf je vragen te stellen? Kortom: heb jij de focus op kwaliteit?

Open werksfeer
Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Niet alleen hoe mensen met elkaar omgaan, maar ook wat we van elkaar kunnen verwachten. Partners en medewerkers zijn open en benaderbaar. Iedere medewerker doet ertoe en is onderdeel van het grote geheel.

Nauwkeurig en degelijk
Natuurlijk ben je nauwkeurig en ga je degelijk te werk. Dat is vanzelfsprekend en eigenlijk de kern van je werk. De klant vaart op jouw expertise en vraagt jou om advies. Je bent goed in staat je rug recht te houden en zaken bespreekbaar te maken.

Doorgroeimogelijkheden
Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, nieuwe kansen grijpen. Wij zijn een flexibele organisatie die groei op verschillende terreinen alleen maar toejuicht. Eigen initiatief is belangrijk om deze ontwikkeling vorm te geven. CROP stimuleert je en helpt je om je verder te ontplooien.

Maatschappelijk betrokken
Je hebt een brede interesse en gevoel voor wat er speelt in de maatschappij, hoe de veranderende wereld impact kan hebben op toekomstige resultaten. En hoe jij kunt investeren en innoveren om je daarop aan te passen.

Goede balans
Wij vragen veel van onze medewerkers. In drukke tijden wordt er hard gewerkt en kan de werkdruk flink oplopen. Wij begrijpen echter ook, dat voor het leveren van kwaliteit een goede balans tussen werk en privé essentieel is. De boog kan niet altijd gespannen staan.

Ben jij geinteresseerd in een stage of werken bij CROP?
Neem contact op met onze recruiter: Weijmie Roseboom
e-mail recruitment@crop.nl
telefoon +31(0)33 463 57 27
website www.werkenbijcrop.nl