SoliTrust

Financiële data-analyse is voor veel accountantskantoren en bedrijven van groot belang voor de toekomst. Wij geloven dat het specifieke kennis en ervaring vereist om hierin echt het verschil te kunnen maken. En dat geloven wij niet alleen. Steeds meer accountantskantoren en bedrijven ontdekken SoliTrust. We zijn daarom een snelgroeiend bedrijf en op zoek naar nieuwe collega’s!

SoliTrust is specialist op gebied van IT-auditing en data-analyse vanuit een focus op financiële data. Met een team van specialisten in verschillende disciplines ondersteunen we zowel accountants, controllers als management met het oplossen van data gerelateerde vraagstukken. Onze blijvende focus op betrouwbaarheid en bestendigheid van informatie, schept vertrouwen voor nu en in de toekomst.

SoliTrust is opgericht vanwege de groeiende behoefte bij kleine en grote organisaties aan gespecialiseerde diensten op gebied van IT-auditing en data-analyse vanuit een focus op financiële data. Onze organisatie bestaat uit verschillende disciplines binnen de vakgebieden IT en Finance (RE en RA) en spreekt de taal van accountants, controllers en management.

Interesse? Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-86899789 of ernst.albers@solitrust.nl.