Finanxe

Finanxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. Met een energieke en gedreven groep mensen, met ruime ervaring in recruitment van financieel talent, zijn we dagelijks op zoek naar goede matches. We bemiddelen startend talent tot ervaren finance professionals in zowel specialistische als management rollen. Dat doen we inmiddels vanuit vier kantoren, namelijk Groningen, Zwolle, Arnhem en Utrecht. We groeien de laatste jaar flink, zowel in omzet als in aantal medewerkers.

Ben jij net (of bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan waarin je wordt uitgedaagd en waar jouw ontwikkeling centraal staat? Wil jij als interim finance professional het verschil maken bij gerenommeerde organisaties in Nederland? Ben jij op zoek naar werk dat uitdaagt en inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Finanxe is specialist in bemiddeling van HBO en WO finance professionals. We zijn een energieke en gedreven organisatie, vol ervaring en met een passie voor financieel talent!

Finanxe Academy
Speciaal voor net afgestudeerden met maximaal een jaar werkervaring, heeft Finanxe een Academy opgericht. Bij de Finanxe Academy ga je aan de slag bij een gerenommeerde organisatie en volg je daarnaast een afwisselend persoonlijk ontwikkeltraject. Die combinatie maakt dat jij binnen no-time doorgroeit tot een vakvolwassen finance professional. Instroom is op elk moment mogelijk. 

Ontdekken wat bij je past
Het is belangrijk dat jij bij de start van jouw carrière ontdekt wat bij je past, wie jij bent en hoe jouw kwaliteiten en ambities het meest tot hun recht komen. Waar ligt jouw kracht, hoe kun jij van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie en waarin kun je jezelf nog ontwikkelen? Na een traject bij de Finanxe Academy heb je antwoord op deze vragen en weet jij welke volgende stap je wilt zetten. Je kunt doorgroeien tot senior Professional of bemiddeld worden naar een baan die bij jou past.

Benieuwd of jouw carrièrekansen bij Finanxe liggen?

Kijk dan op www.finanxe.nl of neem contact op met Jeroen Daalmeijer, T: 06 – 41 71 21 60, E: j.daalmeijer@finanxe.nl.