Welten

Welten faciliteert de financiële sector in interim capaciteit, opleidingen en klantinteractie. De organisatie is met ruim 500 financieel professionals actief voor alle topmerken in de financiële dienstverlening.

Via Welten doe je ervaring op bij de grote banken, beleggingsmaatschappijen, pensioenfondsen, verzekeraars en FinTech start-ups. Terwijl je je weg vindt in de financiële wereld, heb je onbeperkt toegang tot relevante opleidingen die je ondersteunen bij je werk. Zo leer je de branche kennen én jezelf. Welk soort bedrijven en uitdagingen bij jou horen en andersom; het wordt in die periode heel helder. Tijdens deze ontdekkingsreis krijg je de steun van andere Weltenaren. Maar ook van de people managers van Welten; ervaren professionals die de perfecte opdrachten voor je regelen en je ontwikkeling in de financiële wereld monitoren. Samen met Welten leg je zo in een paar jaar de fundering voor de rest van je (financiële) carrière.

Alle opties staan open en een mooie carrière ligt binnen handbereik. Een starter bij Welten is niet per definitie iemand die recent zijn of haar studie heeft afgerond. Ook als je al enkele jaren in een andere sector hebt gewerkt en een studie hebt afgerond die niet direct aansluit bij de financiële sector zien we je als starter. Je moet namelijk de vakinhoudelijke opleidingen (Wft's) die je nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken nog behalen. Niet iedere starter bij Welten  heeft een financiële opleiding afgerond. Bij Welten werken namelijk ook financieel professionals met bijvoorbeeld een afgeronde sport-, hotel- of geschiedenisopleiding.