HLB Nederland

Over HLB Nederland

SAMEN WERKEN AAN MORGEN

 

Bij HLB werk je voor een wereldwijde advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit ons netwerk adviseer je ondernemingen in jouw regio.

 

Je werkt met het MKB, familiebedrijven en publieke instellingen. Je verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert hen ook hoe financieel gezond te blijven, te groeien en misschien zelfs internationaal te gaan.

 

In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Bij HLB heerst het vertrouwen en de persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor, maar de innovatieve slagkracht en het zelfvertrouwen van een nationale speler met een internationaal netwerk. HLB staat bekend om goede kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. De basis van onze kwaliteit is vertrouwen. Vertrouwen tussen ons en onze klanten. Vertrouwen in de kracht van vernieuwende oplossingen. En vertrouwen in onze mensen.

 

We richten onze blik vooruit. Helpen klanten en elkaar om succesvol te zijn. Samen werken we aan morgen. Werk jij met ons mee?

 

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Welke rol je ook vervult binnen HLB, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat centraal. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij HLB word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken. Want jouw ontwikkeling, daar wordt heel HLB beter van.

 

Ieder jaar zijn wij op zoek naar talentvolle studenten en starters. Wij bieden (afstudeer)stages, werkstudentschappen en startersfuncties aan.  Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast kun je alvast je eerste ervaring in de praktijk op gaan doen.

 

Wil jij samen met ons werken aan morgen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten, neem dan een kijkje op www.werkenbijhlb.nl. Op de website vind je meer informatie over HLB, de verschillende kantoren en onze vacatures. Spreekt dit je aan, wil je direct solliciteren of heb je vragen neem dan contact op met onze recruiters Joyce van der Kolm en Sophie Groeneveld via werken@hlb.nl