Konings Maters

Wij zijn Konings Maters

De naam “Konings Maters accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis.
Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering hiervan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen.

Konings Maters is aangesloten bij ETL Global, wat een mooi pakket aan voordelen oplevert. Deze internationaal georiënteerde organisatie biedt een schat aan kennis en een groot netwerk, waarbij we onze identiteit stevig overeind houden.

Top 5 redenen om bij Konings Maters te werken

 1. Fantastische collega's: we hebben een leuk team met slimme collega's. Collega's die er voor elkaar zijn en elkaar ondersteunen waar nodig.
 2. Doorgroeimogelijkheden binnen Konings Maters: we willen dat je het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen.
 3. Goede work-life balance: Je werk- en privéleven moeten altijd in de juiste verhouding staan tot elkaar.
 4. Informele en prettige sfeer: we houden de lijntjes tussen directie en medewerkers graag kort. Meneer Konings kennen we niet, zeg maar gewoon Twan.
 5. Goede, betere, de beste koffie! Koffie van versgemalen koffiebonen, daar genieten we ontzettend van als we in de ochtend beginnen aan onze werkdag

Je kunt bij ons terecht in de volgende vakgebieden:

 • Accountancy & Advies
 • Audit & Assurance
 • Belastingadvies
 • Corporate Finance
 • Organisatieontwikkeling
 • Risk & Advisory en consulting