Mijn Kennis

Wil je werken of stage lopen bij de beste in automatiseren van administratieve processen zonder dat je een driedelige pak aan moet? MijnKennis richt zich op het mkb en heeft kantoren in Nijmegen en Doetinchem.

Voorloper in het mkb
In Nederland behoren wij tot de voorlopers op het gebied van vergaande automatisering van administratieve processen. Daarnaast biedt ons concept 'Alles onder 1 dak voor de ondernemer' een unieke gelegenheid voor studenten en alumni van FS HAN om samen te werken met hoog opgeleide professionals van andere vakgebieden zoals salarisadministratie, arbo, verzekeringen en fiscaliteiten. 

Geen driedelig pak
Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door onze no-nonsense mentaliteit en dus vinden wij een driedelig pak niet van toegevoegde waarde. Wij zien liever iemand die uitblinkt in zijn of haar vakgebied en die zich pro-actief opstelt naar onze klanten. Ook vinden wij een ondernemende houding belangrijk. Heb jij een goed idee of denk jij dat iets beter kan? Dan krijg je de ruimte om dit verder op te pakken.

Veel verantwoordelijkheid
Wat MijnKennis onderscheidt van de grotere, traditionele accountancy bedrijven is de grote mate van verantwoordelijkheid die je hebt over een aantal klanten. Daarnaast leer je veel over de bedrijfsvoering in het mkb bedrijf vanwege de overlap met andere vakgebieden die ook in huis zijn.

Ontwikkeling belangrijk
Wij willen dat je je verder ontwikkelt in jouw vakgebied, dus het volgen van seminars en cursussen juichen wij alleen maar toe. Ieder kwartaal zijn er interne 'TurboSessies' die als doel hebben elkaar ontmoeten en kennis delen. Er werken nu 25 professionals bij MijnKennis, maar we groeien snel.

Meer weten of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met Jennifer Slinkert via jennifer.slinkert@mijnkennis.nl of bel 085 - 485 4111.
Of volg ons op LinkedIn.