KPMG

652511c145fed.png

Over audit bij KPMG

Assurance gaat over vertrouwen geven en onze klanten helpen de omslag te maken van dingen goed doen naar de juiste dingen doen. Zo help je hen de groei en/of vooruitgang te realiseren die ze nastreven. We combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw bij KPMG hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie kan alleen vooruitgang brengen als we ze gebruiken met menselijk inzicht en creativiteit. Dat is hoe wij vooruitgang zien. En jij?

 

Je werkt net zo graag met mensen als met cijfers. Veel leren, veel verantwoordelijkheid staat centraal. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant. Tussendoor begeleid je stagiairs, werf je nieuwe collega's en ondersteun je verschillende managers.

 

Open, creatief en ondernemend 

Je komt terecht in een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemerschap, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en kunde is er veel ruimte voor intuïtie. Naast rationaliteit is er ruimte voor emotie. En naast technologie, ruimte voor empathie. Je mag jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

 

De ultieme omgeving voor groei  

Bij KPMG krijg je al vroeg veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je groeit snel door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waar je bij betrokken bent. Er zijn veel uiteenlopende vakgebieden vertegenwoordigd in onze organisatie, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een carrière.  

 

Vind jouw uitdaging bij KPMG Arnhem!  

Tijdens een stage bij KPMG Arnhem krijg je de kans om kennis te maken met de KPMG-sfeer en je toekomstige collega's. Daarnaast krijg je de kans om het auditvak bij KPMG te ervaren en ontvang je hiervoor een stagevergoeding. Na je bachelor- of master kun je bij ons in dienst komen, naast je deeltijd (post)master.   

 

Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je volgt de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant. Je krijgt een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.