Lenssen Advies

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek. Wij zijn Lenssen Advies en wij vinden dat tijd jouw meest waardevolle bezit is. Je eigen tijdspad en jouw ambities bepalen je loopbaan; wij bieden de kansen. Bij Lenssen kunnen klanten terecht voor diverse diensten:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Juridisch
  • Personeel
  • Bedrijfsadvies
  • BI en procesoptimalisatie

Wij investeren graag in innovatie en groeikansen. Hierdoor groei jij als persoon én als professional. Onze kansen, zijn jouw kansen. Samen stippelen we jouw loopbaan uit en zorgen we ervoor dat jij als persoon kunt groeien. Daarom kun je bij ons terecht voor een stage of kun je als werkstudent aan de slag. We kijken samen naar jouw ambities en dragen bij aan de realisatie ervan.

                                                          

Onze kantoren zijn gevestigd in de gemeentes Beekdaelen, Horst aan de Maas, Venray en Peel en Maas. Je werkt dicht bij huis en bouwt een persoonlijke band op met je klanten. Door weinig reistijd, resteert er meer vrije tijd. Wij zijn lokaal actief en we waarderen jouw actieve bijdragen hierin.

Er liggen bij Lenssen Advies veel kansen: wij zoeken de mensen die ze willen pakken.                                                              

Lenssen Advies = een werkgever met dezelfde grenzeloze ambities als jij, maar gewoon dichtbij.                                            

Interesse? Stuur een mail naar recruitment@lenssenadvies.nl.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, (afstudeer)stages en vacatures: https://www.lenssenadvies.nl/werken-bij-lenssen/. Meteen op de hoogte zijn? Volg dan Lenssen Advies op LinkedIn. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via: 077 398 83 27.