Spinners

Een jonge organisatie met een rijke historie

Spinners, opgericht in 2016, ruim 20 jaar ervaring en een naam die zich nu al bewezen heeft. Hoe kan dat?

Het verhaal van Spinners begint in het jaar 2000 wanneer Harrows Bancaire Specialisten wordt opgericht door Harro Jansen. Op de dag van vandaag een opleidings- en detacheringsorganisatie met een bekende naam binnen de financiële dienstverlening. Die naam kwam er natuurlijk niet van zelf. Het is destijds allemaal begonnen aan de keukentafel: hard werken en het creëren van kansen door te investeren. Altijd positief blijven en je boodschap met passie overbrengen. Een mentaliteit die momenteel nog steeds leidend is bij Harrows én Spinners.

Spinners is een spin-off van Harrows en opgezet door dezelfde ondernemers die Harrows groot hebben gemaakt. Harro Jansen staat op dit moment aan het roer bij Spinners. De reden voor de oprichting? Een club voor young professionals! Een organisatie die zich richt op opleiding en ontwikkeling in de praktijk.

Het was tijd voor de nieuwe generatie. Een generatie met het stuur in handen om de toekomst vorm te geven. Jong, dynamisch, gedreven, authentiek en toch gewoon jezelf. Dat is Spinners.