KAB ACCOUNTANTS / ADVISEURS

Kab accountants / adviseurs

Samen succesvol groeien! Onze kracht ligt in intensieve samenwerking. Niet alleen binnen iedere vestiging, maar ook regionaal. Kab is een accountantskantoor met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn continu in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je bij ons werken of stagelopen, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist. Bovendien krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie. Welkom bij Kab!

Omdat cijfers veel zeggen, maar lang niet alles, zijn onze accountants en adviseurs vaak vooral praktische sparringpartners voor ondernemers. Het zijn specialisten die de beschikbare cijfers kunnen vertalen naar toekomstscenario’s en adviseren en begeleiden ondernemers zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen.

Werken of stagelopen bij Kab in Doetinchem, Didam of Warnsveld

Wil jij stagelopen bij een organisatie waar je de hele dag alleen maar bezig bent met koffie zetten en documenten uitprinten? Waar je de hele dag alleen maar mag meekijken met collega’s? Zoek dan verder, want bij ons krijg je de vrijheid om jouw stage in te kleden zoals jij wil. Dat vergt van jou natuurlijk ook iets! Dus heb jij een ondernemende persoonlijkheid en ben je niet bang om van je te laten horen? Wil jij onderdeel zijn van een organisatie waarin veel ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling en ambitie? Dan is Kab de plek voor jou! Of je nou stagiair, werkstudent of afgestudeerd bent, bij ons hoor je erbij door de informele en sociale sfeer.

Ben jij op zoek naar een stageplek, bijbaan of startersfunctie? Klik op de link voor ons actuele aanbod aan vacatures: www.werkenbijkab.nl/vacatures

*Voor een stageplek mag je ons altijd benaderen, ook als er geen vacature op onze website staat.

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie over ons? We maken graag kennis!

Je kunt ons bereiken door te mailen naar Mona Soeter werkenbij@kabaccountants.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0316 22 15 08.