Kab Accountants & Belastingadviseurs

Kab Accountants & Belastingadviseurs

Wij zijn een full-service kantoor en zetten onze kennis en ervaring in waar onze klanten ons nodig hebben op het gebied van belasting, accountancy, juridisch, HR en salarisadministratie. Wij adviseren al jaren met succes het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitorganisaties. Wij begeleiden ondernemers van A tot Z en zorgen dat zij het beste resultaat behalen. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

 

Omdat cijfers veel zeggen, maar lang niet alles, zijn onze accountants vaak vooral praktische sparringpartners voor ondernemers. Het zijn specialisten die de beschikbare cijfers kunnen vertalen naar toekomstscenario’s en adviseren en begeleiden ondernemers zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen.

 

Werken of stagelopen bij Kab in Doetinchem, Didam of Warnsveld

Wil jij stagelopen bij een organisatie waar je de hele dag alleen maar bezig bent met koffie zetten en documenten uitprinten? Waar je de hele dag alleen maar mag meekijken met collega’s? Zoek dan verder, want bij ons krijg je de vrijheid om jouw stage in te kleden zoals jij wil. Dat vergt van jou natuurlijk ook iets, dus heb jij een ondernemende persoonlijkheid en ben je niet bang om van je te laten horen? Wil jij onderdeel zijn van een organisatie waarin veel ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling en ambitie?

Of je nou stagiair, werkstudent of afgestudeerde werknemer bent, bij ons hoor je erbij door de informele en sociale sfeer. Je wordt niet anders behandeld dan een collega.

 

Ben jij op zoek naar een stageplek, bijbaan of startersfunctie? Klik op de link voor ons actuele aanbod aan vacatures: https://www.kabaccountants.nl/vacatures/

*Voor een stageplek mag je ons altijd benaderen, ook als er geen vacature op onze website staat.

 

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie over ons? We maken graag kennis! Je kunt ons bereiken door te mailen naar Enya Reuter (e.reuter@kabaccountants.nl) of bel naar 0316 221 508.