Schuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman

Schuiteman is een gerenommeerd accountantskantoor, met meerdere vestingen gelegen in Midden-Nederland. We zijn als een adviseur en vertrouwenspersoon voor onze klanten, met financiële diensten op het gebied van accountancy en audit, fiscale en juridische advisering, HR services, family office en corporate finance. Samen met de ondernemer kijken we naar het verhaal achter de cijfers met als insteek te begrijpen wat hem bezighoudt en wat de doelstellingen en dromen zijn. Als een van de top 50-accountantskantoren zijn we een professionele organisatie met meer dan 180 medewerkers, maar behouden we toch een warme en betrokken familiecultuur. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Samen werken én samen groeien, dit doen we met een open communicatiecultuur, die gekenmerkt wordt door onze kernwaarden: ondernemend, persoonlijk, eerlijk en no-nonsense.

 

Inspirerende werkomgeving

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit nationale en internationale, middelgrote ondernemingen; actief in verschillende branches. Wij streven ernaar deze bedrijven met elkaar te verbinden, omdat we dezelfde taal spreken en toegewijd en doelgericht werken aan oplossingen voor complexe vraagstukken. We bevorderen interdisciplinaire samenwerking en houden regelmatig overleg over de laatste wet- en regelgeving en de meest complexe cases.

 

Samen werken én samen groeien

Naast uitdagende werkzaamheden bieden we een werkomgeving waar betrokkenheid centraal staat, waarbij we de nadruk leggen op ‘wij’ in plaats van ‘zij’. Dit geldt zowel voor de samenwerking tussen collega’s als onze relatie met klanten.

We bieden een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd, met een ‘op maat’ trainings- en opleidingsprogramma’s en doelgerichte coaching. We geven alle ruimte om in het vakgebied en de functie verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we ons talentontwikkelprogramma, dat helpt om persoonlijke ambities waar te maken. Kort samengevat:

  • Betrokken werkomgeving
  • Uitdagende werkzaamheden
  • Flexibiliteit
  • Coaching, training en opleidingsmogelijkheden

 

Het is niet voor niets dat Schuiteman trots is op de certificering als Great Place to Work.

 

Werken bij Schuiteman

Je kunt bij Schuiteman aan de slag als werkstudent, waarbij je 2 dagen in de week meewerkt en meeloopt in onze audit & assurance praktijk of bij onze accountancy & advies of fiscale discipline. Het is de ideale bijbaan als je waardevolle ervaring wilt opdoen terwijl je studeert.

 

Bovendien bieden we de mogelijkheid om een scriptie of afstudeerstage bij Schuiteman te doen, eventueel te combineren met werkzaamheden bij ons, afhankelijk van je planning. Als je je bachelor- of masterdiploma (bijna) hebt afgerond, biedt Schuiteman ook interessante mogelijkheden.

 

Kortom, Schuiteman is een geweldige plek met interessante klanten en boeiende collega’s om jezelf verder te ontwikkelen en elke dag met plezier te werken samen met 181 collega’s, verdeeld over 6 vestigingen. Je bent van harte welkom!

 

Kijk voor meer informatie en onze vacatures op www.werkenbijschuiteman.com of stuur een e-mail naar werken@schuiteman.com.