DDJ Accountants

Wij zijn DDJ de cijfers voorbij

Wij zijn het accountantskantoor in Arnhem en omgeving. We gaan graag uitdagende trajecten aan met grote MKB-klanten, waarbij we er altijd naar streven om hen op enthousiaste wijze te ondersteunen.

Waarom kennismaken bij DDJ?

  • Laagdrempelig en betrokken: wij geloven in de kracht van samenwerking en zijn zowel betrokken bij onze collega’s als onze klanten. We delen kennis, vieren successen en zijn elkaars steunpilaar.
  • Professioneel, informeel én sportief: bij ons zijn de lijnen kort. Wij staan sportief in het leven en op kantoor heerst er een goede balans tussen professionaliteit en gezelligheid.
  • Sfeer: wij verzorgen de lunch en vinden het gezellig om dagelijks met elkaar te lunchen! Daarnaast ondernemen we ook regelmatig leuke dingen met elkaar.

Hier staan wij voor
Dat wij om de hoek bij de HAN in Arnhem zitten, geeft wel aan hoe lokaal we zijn. We zijn heel betrokken bij onze klanten omdat we in dezelfde regio wonen en werken. Wat ons kenmerkt is oprechte interesse en betrokkenheid. We denken niet in leeftijden of afdelingen, maar zijn één team, één DDJ.

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Bij DDJ staan we voor persoonlijke aandacht en bieden we je graag groeipotentie in jouw rol. Samen streven we ernaar dat je veel eigen verantwoordelijkheid hebt en krijgt.

Wil je graag jouw talenten inzetten bij DDJ en jezelf verder ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

Je mag een appje sturen of bellen naar Gitta Walvoort op 06 5161 4514. Uiteraard kan je Gitta ook mailen via g.walvoort@ddj.nl.