Van Asselt

Elke ondernemer is gebaat bij vindingrijkheid

Bij Van Asselt bouwen we sinds 1946 iedere werkdag aan betekenisvolle relaties in het MKB door middel van verrassend vindingrijke adviesdiensten en - producten door kennis, ervaring en lef.

 

Samenwerking en ontwikkeling is belangrijk voor ons. Dit blijkt uit het netwerk van partners dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. Hiermee hebben we de juiste expertise in huis op meerdere vakgebieden. Op deze manier maken we het werk efficiënter en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Samen met zo’n 65 collega’s bouwen we aan deze relaties door Open, Doortastend en Empathisch te zijn. Een ODE aan de zaak noemen we dat.

 

Van Asselt beschikt over twee mooie locaties. Het oude postkantoor in Driebergen is sinds 2015 door Van Asselt in gebruik en sinds 2018 hebben we in een bosrijke omgeving ‘Villa Vindingrijk’ in Amersfoort als locatie. Als je bij Van Asselt komt werken of stage komt lopen, kun je dus aan de slag op twee locaties. Net wat jou het beste past.

 

Waar iedereen telt, niet alleen cijfers

Van Asselt is een open en betrokken werkgever. Jij als werknemer bent een groot onderdeel van Van Asselt. Bij ons geldt: waar iedereen telt, niet alleen cijfers. Jij bent een waardevolle toevoeging en dat wordt gezien. We hechten veel waarde aan het feit dat jij onderdeel bent van de organisatie en dat ook zo ervaart. Samen maken wij Van Asselt.

 

Kennismaken?

Ben je benieuwd naar meer informatie? Bekijk onze website: werkenbijvanasselt.nl

of neem contact op met Sabina van Zee, onze HR-adviseur, zij staat graag voor je klaar! Je bereikt haar via s.van.zee@asselt.nl of door haar te bellen: 06 15 24 55 00.