Eijkhout & Partners

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers, maatschappelijke instellingen en vrije beroepsbeoefenaars in allerlei branches adviseren en ondersteunen. Daar ga je voor als werknemer bij Eijkhout & Partners. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast en professioneel team. Het allermooiste? Dat je alle ruimte krijgt om te groeien in je rol.

Wie zijn wij?

Eijkhout & Partners is een laagdrempelig kantoor in Nijmegen waar iedereen makkelijk binnenloopt en we dicht bij onze cliënten te staan. Wij zijn een lokaal kantoor, met een vertrouwd karakter en hoofdzakelijk gericht op het midden- en kleinbedrijf. Wij willen al onze klanten persoonlijk kennen en weten wat hen bezighoudt, zodat we kunnen meedenken over het reilen en zeilen van hun onderneming.

 

Door onze platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kunnen we flexibel werken en snel inspelen op de wensen van onze cliënten. Binnen ons kantoor geldt een servicegerichte professionele instelling en een ongedwongen en informele werksfeer. Iedereen in ons team is van toegevoegde waarde en het enthousiasme van ons team zorgt er mede voor dat we klanten langdurig aan ons weten te binden.

 

Ben jij op zoek naar een baan, afstudeeropdracht of stageplek? Als groeiend kantoor zijn wij continu op zoek naar nieuw talent die we graag aan boord houden. Ben je enthousiast of heb je vragen? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om contact op te nemen!