Brouwers Accountants en Adviseurs

Wil jij werken bij het accountantskantoor van de toekomst? Niet enkel gaan voor een wortel voor je neus, maar samen bouwen aan jouw carrière? Kies dan voor Brouwers, het snelgroeiende kantoor. Of je nou net startend bent of toe bent aan een vervolgstap in je carrière, wij bieden je graag de kans. Maak kennis met de Brouwers familie. Hier voelt het niet alleen als familie, wij zijn ook daadwerkelijk een familiebedrijf. Gestart in de jaren 50 en inmiddels is de derde generatie aan de leiding. 

Wij zijn een nuchter en ondernemende organisatie met een platte cultuur. We zijn een kleiner kantoor, groots in wat we doen. We hebben jarenlange ervaring in het vak en bedienen de markt vanuit verschillende vakgebieden. Met kantoren in Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Genemuiden hebben wij vast een kantoor dat bij jou in de buurt ligt. Bij Brouwers zijn we ondernemend en is er ruimte voor jou ontwikkeling. Ontdek wat bij je past, verleg je grenzen. Wij bieden je graag de kansen; het is aan jou om ze aan te grijpen. Binnen de verschillende vakgebieden zijn er collega’s die een opleiding volgen, vaak duaal of in deeltijd. Wij denken met je mee. 

Collega’s omschrijven Brouwers als: “een mooie dynamische organisatie waarbij kwaliteit en kennis samenkomen” en “een mensgerichte organisatie met ruimte tot ontwikkeling en/of ontplooiing op persoonlijk en professioneel vlak”. 

Kom bij ons werken en ervaar Brouwers!