Alfa accountants en adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een decentrale, mensgerichte organisatie die dichtbij staat. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Wij zijn een groep van ruim 1.000 professionals met de ambitie om te groeien. Ons specialisme ligt binnen het MKB en de agrarische sector, waar wij samen duurzame waarde creëren voor onze klanten op het gebied van accountancy, belastingen, recht, salaris en personeel, subsidies, overnames en bedrijfsvoering.

Groeien bij Alfa
Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt. Binnen Alfa krijg je daarom de ruimte om je te ontwikkelen in de richting die bij je past. Voor jou als jong professional betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Zodat jij kan uitblinken in wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Zo kunnen we samen niet de beste ván de wereld zijn, maar de beste vóór de wereld zijn.

Wat ons uniek maakt 
Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Meer dan 95% van onze medewerkers is mede-eigenaar van onze organisatie. Zo werken we niet alleen voor de organisatie, maar ook voor onszelf.

Waarom de samenwerking met jullie als studievereniging?
Als groeiend landelijk advieskantoor hebben we continue behoefte aan instromend talent. Talent met een goede vooropleiding en de juiste mentaliteit. Als (student)starter leiden we je breed op. Zo krijg je mogelijkheid om te ontdekken wat het beste bij je past.

Wat is het perspectief voor jou als student bij Alfa Accountants en Adviseurs?

Als accountancy student kun je binnen het mkb of de agrarische sector het verschil maken. Als assistent accountant stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je signaleert klant specifieke aandachtspunten. Daarnaast spar je met de klant over zijn toekomst op basis van de financiële administratie.

Als fiscaal adviseur, kun jij het verschil maken voor ondernemers bij jou in de buurt. Je adviseert klanten over vraagstukken rondom bedrijfsoverdrachten, aangiften, fiscale optimalisering, financiële planning en estate planning. Dit alles doe je in samenwerking met collega’s van andere disciplines, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving

Meer weten over Alfa?
Ga naar Groeien bij Alfa - Alfa Accountants en Adviseurs (werkenbijalfa.nl) en lees alles over onze mooie organisatie. Heb je vragen of ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar campus@alfa.nl of stuur een open sollicitatie in via Solliciteren - Open sollicitatie - Werken bij Alfa.  We ontmoeten je graag!