BonsenReuling Accountants & Adviseurs

Wij geloven dat het beste nog moet komen. Daarom kijken we uit naar jouw volgende mijlpaal. Investeren we graag in wat groei voor jóu betekent. Bij BonsenReuling tel je mee maar bepaal je zelf de uitkomst. Het is onze manier van vernieuwen. Met elk nieuw gezicht winnen we aan inzicht. Vandaar dat we oog hebben voor jouw ambities. Dus laat jezelf zien. Jouw groei is ons succes. Samen gaan we voor de winst.

Ruim 160 toffe collega’s om mee samen te werken! Dat wil jij toch ook? Met vestigingen in Lichtenvoorde, Doetinchem, Eibergen, Elst en Deventer is BonsenReuling een middelgroot ondernemersadvieskantoor. Samen voorzien wij onze klanten van het állerbeste advies op het gebied van verschillende dienstverleningen, zoals: accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie. We zijn groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn bij elkaar én de klant. De lijnen zijn kort en kennis wordt fanatiek gedeeld.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières. Wij bieden daarvoor de bouwstenen:

  • Uitdagende stages en startersfuncties;
  • Een veelzijdig klantenpakket;
  • Carrièrebegeleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • Opleiding en ontwikkeling;
  • Coaching on the job;
  • Goede balans tussen werk, studie en privé.

Benieuwd of jouw carrièrekansen bij BonsenReuling liggen? Kijk dan op www.werkenbijbonsenreuling.nl of neem contact op met Jolein van Leeuwen, T: 06 – 899 71 511.