de Jong & Laan

Omschrijving de Jong & Laan / Merkverhaal de Jong & Laan:

Je leeft voor de zaak. Je wilt kansen grijpen, dromen waarmaken en werken aan een mooie toekomst. Natuurlijk is de weg ernaartoe niet zonder drempels. Dus zoek je ook zekerheid en perspectief. Daarom staan wij naast je, als accountant en als adviseur. Als mens en als specialist.

 

Zie ons als een verlengde van je team. Partners die er samen met jou voor gaan. We ondersteunen je bij de uitdagingen en risico’s van nu. En we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je verder te helpen.

 

Samen werken aan de toekomst betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef. Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een helder doel voor ogen: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

 

SAMEN GAAN!

Jij kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Want of je nu net van school komt of al een tijdje meedraait, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens. Dát is precies wat we je geven bij de Jong & Laan. Een baan die met je meegroeit. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Als je gewoon een baan zoekt, moet je niet bij ons zijn. Wij zorgen voor genoeg kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen! Met je collega’s, je leidinggevende en de directie. Dat zijn wij als werkgever. Een accountant bij wie het niet draait om cijfers, maar om mensen. Om jou dus. Of je nu bij ons komt als belastingadviseur, business consultant of accountant: samen maken we ons succes. Dus geven we ook alles voor jouw succes. Nu ben jij aan zet.

 

Dus, als jij zo ambitieus bent…waarom heb je ons dan nog niet gebeld? 

Neem contact op met Tom Bulter (campus recruiter) 06 235 332 72. Mailen kan natuurlijk ook naar tom.bulter@jonglaan.nl

Of bekijk onze website werkenbijjonglaan.nl.