de Jong & Laan

Start jij je carrière bij de Jong & Laan? Dan mag je rekenen op een fijne werksfeer, leuke collega’s en ruim baan voor jouw persoonlijke ontplooiing en ambities.

We zijn een ambitieuze middelgrote accountantsorganisatie met vestigingen in het noorden, oosten en midden van het land. Door onze platte structuur zijn de lijnen kort en heerst er op de vestigingen een informele, ontspannen sfeer. Bij ons werken accountants, fiscalisten en specialisten op het gebied van personeel en salaris, corporate finance, bedrijfsadvisering en detachering.

Aantrekkelijke werkgever

Binnen de Jong & Laan kun je rekenen op een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit, een prettige werksfeer en een open en mensgerichte organisatie. We stimuleren je vakinhoudelijke en je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor persoonlijke coaching. Jij maakt het verschil bij de Jong & Laan. Als student kun je op verschillende manieren aan de slag. Als stagiair of als je duaal studeert als parttime assistent-accountant. Je wordt gezien als een volwaardig medewerker en collega!

Werken aan je toekomst

De Jong & Laan investeert graag in jong talent. Je begint uiteraard met een uitgebreide kennismaking op de vestiging waar je werkzaam zult zijn. Ook breng je een bezoek aan het hoofdkantoor in Vroomshoop. Vanaf dag één ga je volop meedraaien. In de praktijk zal naar voren komen waar jouw mogelijkheden en uitdagingen liggen. Daarbij doe je natuurlijk de nodige vakkennis en – inhoud op, maar wordt er ook gekeken naar je persoonlijke vaardigheden. Wanneer je werkzaam bent bij de Jong & Laan, blijf je jezelf ontwikkelen voor de toekomst. Dit met onder meer een organisatiebreed en competentiegericht educatieaanbod, training-on-the-job, coaching en een persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Een carrière bij de Jong & Laan

Na afronding van je stage en/of studie kan er altijd gekeken worden naar de mogelijkheden voor een uitdagende baan. De Jong & Laan is een groeiende onderneming met een continue vraag naar nieuwe medewerkers. De interne mobiliteit en flexibiliteit zijn hoog door het dichte vestigingennetwerk. Gaan jij en de Jong & Laan samen voor een succesvolle toekomst? Neem voor de mogelijkheden contact op met onze recruiters op telefoon 0546-660760 of recruitment@jonglaan.nl

Site: www.jonglaan.nl