Deloitte Accountants BV

Overstijg jezelf; Lanceer je carrière bij Deloitte!

Tijdens je studie heb je vast wel eens een Eureka-moment beleefd. Als je titel (straks) binnen is wil je natuurlijk dat jouw ideeën ook een kans krijgen in je werk. Droom jij van een topbaan bij een multinational of de overheid, dan is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

Deloitte kun je vergelijken met andere grote bedrijven in consultancy, accountancy, belastingadvies en financieel advies. Bij ons werken tenslotte ook professionals voor topcliënten wereldwijd. Maar onze werkwijze onderscheidt ons van de rest. Onze aandacht voor innovatie, onze multidisciplinaire teams, onze expertise en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daar belangrijke voorbeelden van.

Meer info over onze uitgebreide dienstverlening en ervaringen van Deloitte-medewerkers vind je op www.werkenbijdeloitte.nl. Wordt ook lid van onze Deloitte Facebook pagina, zie http://www.facebook.com/DeloitteNederland.

Neem voor vragen over evenementen, stage mogelijkheden, een bijbaan of start van jouw carrière gerust contact op met onze recruiter, Julia Schaefer julschaefer@deloitte.nl Tel. +31 612258321