Grant Thornton

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

  • Traineegame
    Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen.
  • Opleidingen
    Ontwikkeling is belangrijk. Jouw behoeften hoeven niet dezelfde als die van je collega’s te zijn. Daarom verdiepen wij ons in jouw persoonlijke groeimogelijkheden. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt. Een mix van vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van (sociale) vaardigheden.
  • Multidisciplinair samenwerken
    Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen; onder meer op het gebied van jaarrekeningen, bedrijfsopvolging en subsidieadvies. 

Carrière bij Grant Thornton

Audit & Assurance

Binnen de Audit en Assurance werk je voor grote MKB en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als starter ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten kan internationaal georiënteerd zijn. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je werkt veelal in roulerende teams. Per opdracht kan de samenstelling en grootte van het team variëren.

Meer informatie over Grant Thornton

Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 550 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd hebben wij 53.000 collega’s in 135 verschillende landen.

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl. Of neem contact op met Stephanie Kruythof.
T 088 - 67 69 575 of E stephanie.kruythof@carrierebijGT.nl