Grip Accountants en Adviseurs N.V.

Hoeveel grip wil jij op je toekomst?

Werken bij Grip is samen voor resultaat gaan. Grip is één team. Of je nu bij ons werkt of stageloopt. Je kunt bij ons rekenen op een leerzame stage of een vliegende start na je opleiding. Met een open cultuur, een fijne werksfeer en volop aandacht voor jouw ontwikkeling. Je krijgt goede begeleiding en er zijn uitstekende mogelijkheden om door te groeien. En natuurlijk is er naast al dat harde werken ook ruimte voor humor.

Wij zijn een middelgroot accountants- en advieskantoor met een breed werkterrein, letterlijk en figuurlijk. Op onze klantenlijst staan grote, bekende namen en ambitieuze start-ups. We werken regionaal, maar ook landelijk en grensoverschrijdend. Circa 65 enthousiaste medewerkers – verdeeld over vestigingen in Duiven en Doetinchem – werken nauw samen en zo bieden wij een compleet dienstenpakket aan: accountancy, fiscale zaken, juridische zaken, fusies en overnames en salarisadministratie. Met deze verschillende diensten zijn we de multidisciplinaire sparringpartner van onze klanten. 

Samen staan wij voor GRIP: Gedreven, Resultaat, Inventief en Persoonlijk.

Wil jij je alvast oriënteren bij een veelzijdig kantoor met een menselijke maat? Of wil jij die vliegende start na of tijdens je opleiding? Neem voor de mogelijkheden contact op met Monique Diepenhorst via T: 0316-250333 of stuur een e-mail naar hrm@gripadviseurs.nl.

www.gripadviseurs.nl