Grip Accountants en Adviseurs N.V.

Werk je bij Grip, dan investeren we graag in jou!
Wil je stagelopen of werken bij een kantoor dat het anders doet? Dat staat voor haar klanten én haar mensen? Dan kies je voor Grip!

Wat kun je verwachten?
Om te beginnen kun je rekenen op een warm welkom van ons team. Je nieuwe collega’s maken je graag wegwijs en ze stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Onder andere door je vanaf dag 1 uitstekend te begeleiden. Naast coaching on the job hebben we onze eigen Grip Academy. Met vaktechnische cursussen, maar ook met – per carrièrefase – meerdaagse coachingsprogramma’s voor persoonlijke ontwikkeling. Hierin ga je samen met je collega’s – vaak leeftijdsgenoten – op een leuke manier aan de slag met items als mensenkennis, communicatieve vaardigheden en samenwerken. Kortom: alle ingrediënten voor een kick-start van jouw carrière. En natuurlijk is er naast al dat harde werken ook ruimte voor humor. Tijdens het werken, maar eventueel ook na werktijd. Voor zaken als een VrijMiBo, leuke teamuitjes en andere (sportieve) events en activiteiten, zit je bij ons namelijk ook goed. Verder vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen als het gaat om maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Dat doen we o.a. door zelf goede doelen te steunen, maar ook door onze medewerkers de kans te geven om zich in te zetten voor het goede doel.

Over Grip
Wij zijn een middelgroot accountants- en advieskantoor met een breed werkterrein; letterlijk en figuurlijk. Op onze klantenlijst staan grote, bekende namen en ambitieuze start-ups. We werken regionaal, maar ook landelijk en over de grens (zie ook krestongrip.com). Circa 65 enthousiaste medewerkers – verdeeld over vestigingen in Duiven en Doetinchem – werken nauw samen en zo bieden wij een compleet dienstenpakket aan: accountancy, pre-audit service, fiscaal advies, juridisch advies, strategisch advies, corporate finance en HR- en salarisadministratie. Met deze verschillende diensten zijn we de veelzijdige sparringpartner van onze klanten. 

Wil jij je alvast oriënteren bij een veelzijdig kantoor, of wil jij die vliegende start tijdens of na je opleiding? Neem voor meer info contact op met Petra Kooy via T. 0316-250333, of stuur een e-mail naar hrm@gripadviseurs.nl.

Samen staan wij voor grip: Gedreven. Resultaat. Inventief. Persoonlijk. Jij binnenkort ook?

www.gripadviseurs.nl