VWG

VWG ontzorgt. Al meer dan 70 jaar leveren wij met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen. Door onze financiële deskundigheid en ervaring te combineren met ondernemerstalent creëren we samen betere resultaten voor onze relaties. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Met circa 80 medewerkers op kantoren in zowel Nijmegen als Wijchen is VWG sterk vertegenwoordigd in de regio. De adviseur zit dus altijd dichtbij. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk een wederzijds vertrouwen te creëren. Wij focussen ons op accountancy, belastingadvies, corporate finance, audit & assurance en salarisadministratie. Daarbij zien we het als onze missie om samen met onze relaties betere resultaten te creëren door kennis en ervaring met elkaar te verbinden.

Werken bij

Bij VWG kun jij écht het verschil maken. We vinden het belangrijk dat onze mensen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen en ontplooien. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Een typische VWG medewerker is vooruitstrevend, klantgericht, zelfstandig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Herken jij je in onze ideologie en wil je ook genieten van onze aangename en open sfeer? Sta jij te springen om onderdeel uit te maken van het trotse VWG team? Bekijk dan snel onze vacatures op www.werkenbijvwg.nl

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in een vacature? Dan maken wij graag kennis met jou! Mail je CV en motivatie naar werken@vwg.nl.

Mocht er onverhoopt geen passende vacature voor je bij staan, schroom dan niet om ons een open sollicitatie te zenden via werken@vwg.nl.