Vallei Accountants

Vallei Accountants
Vallei Accountants is dè partner voor succesvol ondernemen! We bedienen klanten uit het MKB, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast hebben we een specialisatie in de agrarische sector. Met inmiddels ca. 120 collega’s werken wij vanuit Woudenberg, Barneveld en Amsterdam. 

Bij Vallei houden wij ons bezig met allerlei opdrachten. Dus zowel administratieve-, samenstel-, controle- als bijzondere (advies)opdrachten. We kijken verder dan alleen cijfers, we hebben aandacht voor de klant en denken proactief mee. We gaan er voor! Lukt het niet op de manier die we gewend zijn? Dan bedenken we een andere manier om ons doel voor de klant te bereiken! Met deze instelling springen we in op de continue ontwikkelingen van onze ondernemende klanten. We maken verschil met ons jonge frisse team, het niveau van service en kwaliteit van dienstverlening.

Ons team bestaat uit enthousiaste, harde werkers met een nuchtere mentaliteit. Door de informele sfeer en het enthousiasme van onze collega’s zijn er korte lijntjes en voelen nieuwe collega’s zich snel thuis.
 
Jij en Vallei?
We willen graag dat je groeit! Zowel als persoon als vaktechnisch. Daarom is er bij ons veel ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Dit mag in je eigen tempo en natuurlijk alleen als jij dat wilt. Wij helpen je hierbij en stimuleren je. We horen graag wat jij wilt leren en hoe jij jouw toekomst ziet!

Ga voor vacatures naar: https://www.vaacc.nl/over-vallei/werken-bij-vallei/