KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs

Klein én groots; het beste van twee werelden

Als je kiest voor KRC Van Elderen - en wij voor jou - dan kies je voor een middelgrote organisatie die groots is in het aanbod voor medewerkers en relatief klein is qua werksfeer. Wat we met ‘klein’ bedoelen? De gezelligheid en saamhorigheid. Het gaat om jou als mens. Met je ambities, maar ook met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Heb je even wat meer tijd nodig voor je studie? Prima. Als we het met elkaar bespreken, dan is er heel veel mogelijk. We houden van korte lijntjes.

En groots zijn we in ons aanbod. We hebben een hrm-afdeling die alle zaken goed voor je regelen. Scholing- en opleidingsmogelijkheden, vrije dagen, prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Gewoon groots en goed. Ook hebben we veel expertise in huis zodat je in de samenwerking met collega’s veel kunt leren in verschillende vakgebieden.

Leuke dingen doen met elkaar, daar houden we van bij KRC Van Elderen. Maar ook weer niet teveel hoor, want we hebben allemaal een privéleven. Een mooie balans. De personeelsvereniging organiseert twee keer per jaar iets gezelligs en verschillende vestigingen zijn dol op zomerbarbecues. En jubileumjaren worden uiteraard ook groots gevierd.

Sfeer proeven? Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen op één van onze vestigingen in Apeldoorn, Wezep, Zwolle of Ommen.