CROP accountants & adviseurs

CROP ACCOUNTANTS & ADVISEURS
https://werkenbijcrop.nl


De mensen maken CROP
Wij zijn CROP accountants & adviseurs en zeggen niet voor niets: onze mensen maken CROP. Wij geloven dat ieders unieke talenten, vaardigheden en persoonlijkheid er samen voor zorgen dat wij ondernemers vooruit kunnen helpen.

Bij CROP sta jij als CROP’er centraal. Je kunt laten zien wie je bent en we geven de ruimte aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt het vertrouwen om te ontdekken waar jouw talenten liggen, hoe je je vakinhoudelijk kunt ontwikkelen en op welke manier jij dit wil doen. We laten je vrij om zelf verantwoordelijkheid te pakken en mee te bouwen aan de organisatie.
Werken bij CROP betekent meer dan cijfers, want achter elk cijfer zit een verhaal. Onze CROP’ers hebben aandacht voor ondernemers én voor elkaar.

Ben jij een CROP’er?
Wat maakt iemand nou een CROP’er?
Wij geloven dat daar niet één recept voor is. Juist door een cultuur neer te zetten waarbij jij als CROP’er centraal staat, komen we tot de beste resultaten.

Kom jij het ook maken bij CROP?
Kijk op onze website: www.werkenbijcrop.nl of neem contact op met onze campus recruiter Femke Jullens via recruitment@crop.nl of 06 25644374.

CROP heeft 5 locaties in Ede, Arnhem, Amersfoort, Hoofddorp en Utrecht en ruim 300 medewerkers.