ETL Dales

ETL Dales is een financieel dienstverlener voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. ETL Dales bestaat uit een team van 40 collega’s. Zij geloven in lokale betrokkenheid en kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar de mens èn de mens als ondernemer. Zij weten wat ondernemen inhoudt, ze kennen de ondernemers waarvoor ze werken, maar ook de problematiek en vraagstukken waar de ondernemer mee te maken heeft of kan krijgen. Vanuit dat oogpunt blijven zij kijken waar ze de ondernemer in kunnen ondersteunen.

ETL Dales is een accountantskantoor dat kansen ziet en voorbij de grenzen van de organisatie kijkt. Het is hun drive om de ondernemer en zijn bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Alle financiële en juridische zaken worden geregeld door ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs uit het oosten van Nederland. Ze leveren een totaalpakket aan financiële diensten en zijn een adviespartner die deskundig en ervaren is en praktische oplossingen biedt. 

ETL Dales biedt de ondernemer altijd een persoonlijke adviseur, die kan terugvallen op een multidisciplinair team van specialisten; accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts.